Maryam Rahmatian

Mijn naam is Maryam Rahmatian. Al op een jonge leeftijd wilde ik graag in gezondheidszorg werken. Vanwege mijn interesse in de huid en huidproblemen besloot ik al snel om de opleiding huidtherapie te studeren. In mijn beginjaren als huid en oedeemtherapeut, heb ik veel werkervaring opgedaan bij een grote huidtherapeutische praktijk in Almere.
In 2009 heb ik de Praktijk voor Huid en Oedeemtherapie Kristal opgezet. Inmiddels heeft de praktijk twee vestigingen in Amsterdam: in de Baarsjes en in het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam Noord.
Tevens bied ik al jaren in samenwerking met mijn deskundige team, de beste huidtherapeutische zorg aan. Bij Huidtherapie Kristal werken huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast zijn we geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG.
Onze visie is een compleet packet aan behandelingen te bieden met de hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering centraal staat. Daarom volgen wij regelmatig nascholingen, trainingen en cursussen en bezoeken wij graag vakgerelateerde congressen. Kwaliteitsbijeenkomsten worden ook meerdere malen per jaar bijgewoond. Op deze manier blijven wij goed op de hoogte van de nieuwste inzichten met betrekking tot ons vakgebied.
Zelf ben ik enkele jaren lid geweest van de Vakgroep Pigment waarin we onder andere diverse richtlijnen voor huidtherapeuten hebben ontwikkeld voor de behandeling van pigmentaandoeningen.
De afwisseling van het ontmoeten en behandelen van verschillende mensen zorgen ervoor dat het werk iedere dag een uitdaging blijft. Vooral het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door het uitvoeren van de juiste behandelingen geeft mij veel voldoening. Wilt u mij persoonlijk bereiken dan kunt u mailen op:  of 
We heten u van harte welkom bij een van onze vestigingen!