Evelien van den Eijkel

Gedurende de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool heb ik zowel theoretisch als praktisch veel geleerd over de huid en alle huidtherapeutische behandelingen. Voor mijn afstudeerstage ben ik in december 2016 terecht gekomen bij Huidtherapie Kristal. Dit was voor mij een geweldige periode, waarin ik veel heb geleerd. Sinds februari 2017 ben ik als zelfstandig huidtherapeut werkzaam in de praktijk.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ieder dag ervaar ik weer dat een dag anders verloopt dan ik van tevoren had verwacht. Dat maakt het juist leuk, ik hou van uitdaging. 

Om iemand de best mogelijke behandeling te bieden, vind ik dat een persoonlijke benadering van essentieel belang is. Ieder persoon is anders, zowel met medische als cosmetische klachten, en verdient daarom passende zorg. Ik neem daarom ook graag de tijd om een passend behandelplan op te stellen en daarbij rekening te houden met de persoonlijke leefstijl. Uiteraard wil ik streven naar het maximale resultaat en ben ik tevreden als iemand met een stralend gezicht de praktijk verlaat. 

Wilt u mij persoonlijk bereiken, dan kunt u mij mailen op: evelien.vandeneijkel@huidtherapiekristal.nl