Uw feedback

Graag horen we wat uw ervaring is met ons aangeboden services/behandelingen.

Comments ( 22 )

 • Kristal Skin and laser Clinic, Thank you for all the treatments during the last five years. You are fantastic. I came to the clinic diagnosed with lymphoedema/lymphoedema; your work made my life much more beautiful and gave me another chance to enjoy the walking. Your service and support after radiotherapy were incredible.
  Staffs are excellent, kind, and take caring.
  My special thanks to Maryam Rahmatian for all her advice, work, knowledge, and delegation. Maryam, you are amazing. Well done for edema therapy and skin therapy.
  I highly recommend this clinic to my friends.

 • Ik ben super tevreden met de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad. Ik zie al verandering terug.

 • huidtherapie Kristal is een top clinic.
  het wordt naar jou geluisterd en je wordt uitstekend geholpen .
  is een aanrader.
  Top personeel.

 • Via mijn moeder ben ik bij jullie voor mijn acné en het helpt echt. Ook wordt het vergoed door de verzekering. De huidtherapeuten zijn erg aardig en behulpzaam. Zij adviseren goed.

 • Al jaren ben ik bij Kristal vanwege oedeem na borstkanker. De behandelingen helpen mij echt en de klachten zijn veel minder. Ik kan zelfs mijn arm weer beter gebruiken!

 • Ik ben heel tevreden over de resultaten van mijn behandelingen met de dermapen. Ik zie echt verbetering en heb veel minder last van onzuiverheden

 • Ik ben goed behandeld, goed resultaat. Vriendelijke en professionele medewerkers. Tevens een hele mooie verzorgd kliniek. Zeker aan te raden.

 • Ik heb al enige tijd last van hyperpigmentatie. Hiervoor word ik behandeld bij Kristal Skin Clinic. Sinds mijn behandelingen is mijn pigmentatieprobleem aanzienlijk verbeterd. Super blij!

 • Ben super tevreden met de behandelingen en verslaafd aan de peeling ,
  Vriendelijke , professioneel personeel .
  Kom daar zeker 1x per maand .
  Langer als 10 jaar …

 • Ben nu iets langer dan een jaartje in behandeling en de behandelingen hebben mijn huid veel beter gemaakt. De behandelingen werken op langere termijn veel beter dan een gewone gezichtsbehandeling.

 • Ik heb een extreem gevoelige huid en ben in behandeling voor mijn acné en littekens. Ik ben begonnen met peelings. Hier werd mijn huid al gauw rustiger van, waarna er werd overgegaan op de dermapen voor de littekens. Ik heb hier nu drie behandelingen van gehad en zie al duidelijk resultaat! Ook de producten voor de thuis behandeling zijn super en zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling! Al met al ben ik zeer tevreden!

 • Mijn moeder en ik zijn erg tevreden over permanente Make-up en onze overige maandelijks behandelingen bij Huidtherapie Kristal. Iedereen is heel deskundig en vriendelijk! Zeker een aanrader!!

 • Ik ben heel tevreden .

 • Na mijn borstkanker waar ook mijn
  lymfeklieren zijn weggehaald kreeg ik oedeem. Helaas zal dat mijn verdere leven duren. 7 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Kristal en hoop er nog vele jaren te mogen komen want de behandeling hoewel pijnlijk soms werkt uitstekend! Ik heb meer bewegingsvrijheid en kan mijn arm weer heel goed gebruiken. De therapeuten zijn zeer goed, communiceren uitstekend zodat als ik een vervanger krijg, alles gied wordt opgepakt. Deze dames hebben mijn leven meer kwaliteit gegeven en blijven dat hopenlijk nog lange tijd doen! Ik ben zeer dankbaar!

 • Ik kom al vele jaren bij Kristal en ben zeer tevreden. Door verschillen cosmetische behandelingen
  behoud ik op mijn 67ste jaar nog steeds een mooie huid.

 • Ik kom hier al meer dan een jaar en ben elke keer weer tevreden met het resultaat. Mijn huid voelt fris, schoon en het is het geld zeker waard! Ik kom hier voor mijn maandelijkse peelings voor mijn acne huid, en het heeft zeker mijn huid verbeterd. Mijn ontstekingen en mee-eters zijn een stuk minder. Ik raad zelf de creme soft spf van Dermasence aan (te koop in de kliniek). Mijn huid is heel gevoelig, heb altijd moeite gehad om de juiste dagcreme te vinden. Had altijd het gevoel dat er toch iets in de dagcreme zat wat mijn huid triggerde. En dit heb ik sinds ik Dermasence gebruik niet. De huidtherapeute die mijn gezicht behandelt weet wat ze doet, begrijpt mijn huid, en denkt mee, wat heel fijn is.

 • Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de behandelingen bij de kliniek is mijn huid rustig geworden. Bij elke afspraak wordt er gekeken welke behandeling op dat moment het beste bij mijn huid past. Mijn acne is zo goed als verdwenen en we zijn nu bezig met de littekens vervagen, dus resultaat is zeker aanwezig. De dermatologen zijn heel vriendelijk en geven tijdens de behandelingen ook gepaste adviezen voor thuis.

  De producten die zij gebruiken en verkopen zijn ook echt een aanrader! Ik gebruik zelf de producten van Dermasence. Al met al een leuke plek om te komen, vooral voor mijn huid ;).

 • Vriendelijk en professioneel personeel. Tevreden over het resultaat van de behandelingen die ik tot nu toe heb gedaan.

 • De eerste huidtherapie kliniek die daadwerkelijk werkt!

  Ik heb zoveel geprobeerd om die vervelende haartjes in mn gezicht weg te krijgen, na 2 behandelingen heb ik al resultaat en het is vrijwel pijnloos!

  De professionele manier van hulp, het grondig onderzoeken van je huid, het advies en vooral ook het luisterend oor bieden. Na eerdere slechte ervaringen had ik best wel angst om weer te beginnen aan lasertherapie, maar ik ga nu met een gerust hart en vertrouwen met plezier langs!

 • Zeer vriendelijk en erkend personeel. Word altijd deskundig geholpen en kijken samen naar de beste behandeling naar wens. Zeker aan te raden aan een ieder!

 • Ik ben zeer tevreden over de pigmentbehandeling.
  De huidtherapeute is profesioneel en aardig.

 • Ik ben super tevreden met de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad. Ik zie al snel verandering terug.

Give a comment