Deze behandeling bestaat uit een behandelkuur van 6 behandelingen speciaal voor de ogen, waarbij een specifieke oogpeeling wordt afgewisseld met microneedling. De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid in het gezicht, waardoor de huid gevoeliger is en het afvoeren van afvalstoffen complexer is. Het heeft om deze reden een specifieke behandeling nodig en de Eyecon oogbehandeling is hiervoor dé oplossing.

Tijdens de behandeling wordt de peeling aangebracht rondom de ogen en werkt depigmenterend en anti aging. Afwisselend met deze peeling wordt een solution (steriele oplossing) in de huid rondom de ogen gebracht door middel van microneedling. Deze behandeling heeft een depigmenterende en vaatvernauwende werking op de huid. Na de behandeling wordt de Crystal fiber eye mask aangebracht (hydrogenmasker), die depigmenterend, hydraterend, verzachtend en verkoelend werkt op de huid.

Naast de behandeling is het zelf raadzaam om de huid thuis na te behandelen met een duo oog crème, de Spot Eraser en Whitening crème van de Ultimate W+ lijn van Mesoestetic. Dit zorgt voor een versterkend en verlengend effect.

Na de behandeling kan de huid rondom de ogen wat rood en gevoelig zijn, waarbij er eventueel wat zwelling kan ontstaan. Het is raadzaam om thuis na te koelen. Tijdens deze behandelkuur dient u uit de zon te blijven. Bescherm de huid gedurende het behandeltraject door de huid elke 2 uur met een zonnebrandcrème van minimaal SPF30 in te smeren.

Deze behandelkuur heeft een minimale hersteltijd maar kan wat gevoelig zijn. Het is geschikt voor elke huidtype en voor alle leeftijden.

  • Kringen onder de ogen
  • Wallen
  • Rimpels (kraaienpootjes)
  • Expressielijnen
  • Afhangende bovenste oogleden
  • Bruine en blauw/paarse pigmentatie rondom de ogen