Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetten door kou vernietigd worden. Het is de beste niet-operatieve manier om plaatselijk vet kwijt te raken en om af te slanken.
Tijdens de behandeling zorgt het Ice Slim II apparaat ervoor dat probleemzones gedurende een uur blootgesteld worden aan intense kou (-9°C). Dankzij de cryo (bevriezing) worden vetcellen afgevoerd, hierbij wordt een deel van het vet direct afgevoerd door het lymfesysteem, het andere deel wordt afgevoerd via de lever. Het is raadzaam om na de behandeling veel water te drinken.
Na een behandeling kan 20-40% van het vet verdwenen zijn, dit is vaak waarneembaar na 4 a 12 weken waarbij na enkele maanden na de behandeling de dikte van de behandelde vetlaag nog verder zal verminderen. Meerdere behandelingen zorgen ervoor dat de reeds verkregen resultaten nog verder verbeteren.
Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen een tot drie behandelingen worden ingezet, met een tussenpoos van 1 tot 2 maanden.

Na de behandeling is de huid rood, dit zal binnen enkele uren verminderen. Ook kan het behandelgebied wat beurs aanvoelen en soms ontstaan er blauwe plekken welke enkele dagen kunnen aanhouden. De behandeling is niet pijnlijk en het is mogelijk om direct daarna de dagelijkse bezigheden te hervatten. Voor het optimale resultaat wordt een koolhydraatarm dieet geadviseerd en minimaal twee keer per week te sporten. Zonder deze elementen kan niet het gewenste resultaat behaald worden

  • Vet op buik, billen, benen en armen die met sporten niet willen verminderen.
  • Cellulite