Verwijderen permanente make-up

De inkt van een tatoeage bestaat uit een bindmiddel en kleurpigmenten. Deze pigmenten zijn zeer klein en worden door middel van een dunne naald in de opperhuid geplaatst. De inkt blijft hangen in de lederhuid en veroorzaakt dat de inkt wordt opgeslagen in de huid waardoor de tatoeage zichtbaar blijft. In de loop der jaren zakt deze inkt verder de huid in en kan een tatoeage vervagen.

Een tatoeage verwijderen is een langdurig proces, echter is het resultaat verbluffend. Door middel van meerdere laser behandelingen kan een tatoeage verwijderen worden bewerkstelligd. Let wel op, er zijn meerdere behandelingen nodig om een tatoeage in zijn geheel te verwijderen.

Wil je van je permanente make-up af? Is je PMU ooit aangebracht door iemand die zijn vak niet goed verstaat? Is het na jaren minder mooi geworden? Past je PMU niet meer bij je, of bij deze tijd? Geen nood! Ook deze kan door onze gecertificeerde huidtherapeuten die gespecialiseerd in tatoeage verwijderen voor u weghalen.

Onze ervaren behandelaars maken tijdens een intakegesprek een schatting van de behandeling en de kosten. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Omdat geen enkele persoon en geen enkele PMU hetzelfde is, kunnen we online geen standaard prijzen geven.

We behandelen je PMU met de nieuwste en meest geavanceerde lasers. Afhankelijk van je PMU en de gebruikte pigmenten zul je één of meer behandelingen ondergaan. Tussen iedere laserbehandeling moet minimaal 4 tot 6 weken tijd zitten. Zo kan de huid via een natuurlijk proces de inktpigmenten van je make-up afbreken en afvoeren.