Scalp Micropigmentation (SMP) is de nieuwste technologie die gebruikt wordt om een vollere haardos te creëren.

SMP is het beste alternatief voor mensen die geen haar transplantatie kunnen of willen ondergaan. Het kan als camouflage dienen voor zowel mannen en vrouwen om dunner wordend haar, kaalheid of littekens aan de hoofdhuid te verbergen.

Het aanbrengen van SMP is een ware kunst. De juiste technieken zijn extreem belangrijk om esthetisch bevredigende resultaten te krijgen. De 3D-SMP Methode is de beste techniek uit Amerika voor de mooiste resultaten.

  • Mannelijke kaalheid
  • Haarlijn
  • Litteken camouflage
  • Ziekte van Alopecia

Wanneer u last heeft van haar verlies en er iets aan wilt doen, zijn er aardig wat opties om te overwegen. Er zijn shampoo’s, lotions, supplementen, haarstukken, haartransplantaties of medicijnen zoals Finasteride. Voordat mensen met SMP in contact komen of in overweging nemen, zijn er vaak al een aantal van deze opties geprobeerd, veelal met een ontevreden gevoel over de resultaten.

Met de allernieuwste variant op Scalp Micropigmentation de 3D-SMP methode denken wij dat dit voor veel mensen de optie is die het meest bevredigend en permanent resultaat zal geven. Het is een optie waar mensen niet als eerste aan denken maar het kan zomaar betekenen dat u alle andere opties kunt vergeten. Het vergt bovendien weinig tot geen onderhoud, hoe makkelijk is dat!

Er zijn meerdere factoren die meespelen bij de keuze op welke manier een haarverlies probleem aangepakt gaat worden. Neem in overweging welke impact een mogelijke oplossing op uw levensstijl heeft. Sommige methodes vereisen veel onderhoud, andere zijn weer kostbaar, bereidheid wel of niet te laten opereren, bereidheid middelen te slikken tegen haarverlies. Al deze factoren hebben invloed in de keuze welke optie het beste bij u past.

In ieder geval is 3D Scalp Micropigmentation zeer geavanceerd en heeft het levens veranderd. De illusie van een geschoren hoofd is dusdanig realistisch dat uzelf ook gelooft dat u haar heeft als u in de spiegel kijkt; Het wordt onderdeel van uw persoon. Inmiddels zijn er ook filmsterren en andere openbare figuren die deze behandeling hebben ondergaan, zonder dat het gros van de toeschouwers van deze mensen ook maar iets in de gaten heeft.