Laser Alexandrite

Met laser kan je meerdere haren tegelijk behandelen. De haren zullen na elke behandeling minder terugkomen doordat de haarzakjes bij elke pulse worden beschadigd. De Alexandrite laser zit op een golflengte van 755 nanometer. Het licht dat ontstaat is onzichtbaar licht. Deze golflengte zorgt ervoor dat de stralen alleen inwerken op het pigment in de haarzakjes. Hierdoor is het mogelijk dat de bloedvaatjes en klieren van de huid niet worden beschadigd.

Een haar maakt een groeicyclus door en ontwikkelt zich in 3 verschillende fasen. De serie haren in de eerste groeifase reageert optimaal op een laserbehandeling. Deze haren zitten namelijk diep in het haarzakje en bevatten veel pigment. De haren in de overgangsfase en de rustfase komen ook een keer aan de beurt. Bij de volgende behandeling bevindt een nieuwe serie haren zich in de groeifase. Om uiteindelijk alle haarzakjes in de eerste groeifase te kunnen behandelen heeft u gemiddeld 6 behandelingen nodig.

U kunt het beste elke 6 weken behandeld worden. Aan het einde van de reeks kunnen er meer weken tussen de behandelingen zitten.