Bij huidtherapie Kristal kunt u ook terecht voor LPG behandelingen die zowel therapeutisch als esthetisch kunnen zijn.

In het algemeen zet het LPG apparaat een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt de huid gezond en sterk. De cilinders in het apparaat zijn in staat om het weefsel op te tillen, uit te rekken, te mobiliseren, te mechaniseren, te ontspannen, samen te brengen, los te maken, kortom om de talloze veranderingen die het bindweefsel ondergaat, te overwinnen.
Wij werken in de praktijk met het nieuwste apparaat de Cellu M6 Integral dat zowel geschikt is voor het gelaat als het hele lichaam.
De LPG technieken worden sinds talrijke jaren gebruikt door plastische chirurgen, dermatologen, artsen, kinesi- en fysiotherapeuten, instituten en befaamde spa’s. De werking is bewezen door meer dan 85 klinische en wetenschappelijke studies Een van de voornaamste fundamentele studies uitgevoerd door Pr. Lafontan (Inserm, Toulouse), toont aan dat de cellu M6 van de laatste generatie de lipolyse (vetafbraak) met 70% verbeterd, dit door de ß-receptoren (verantwoordelijk voor de vetafbraak) van de vetcel te stimuleren

Het LPG apparaat kan door middel van een Lipomassage het silhouet precies hermodeleren en een goed evenwicht herwinnen tussen vorm en volume. Bij deze behandeling wordt de productie van collageen en elastine verhoogd.
Het resultaat van deze behandeling is dat de contouren opnieuw zijn afgelijnd en evenwichte vormen zijn herwonnen.